SIDEN SIDST...

OP | NED
10:01:2019 11:39
Zorniger presser ikke på for ny back: Har tiltro til Kevin Mensah

Brøndby IF er tyndt besatte på back-positionen, men Alexander Zorniger tror så meget på omskolingen af Kevin Mensah, at han ikke nødvendigvis vil forlange en ny mand hentet ind.


Brøndby IF har sagt farvel til Björn Kopplin og Johan Larsson denne vinter, og der er ikke kommet nye spillere til, så umiddelbart er de blå-gule forholdsvis tyndt besat på positonen, hvor Anthony Jung og Jens Martin Gammelby er førstevalgene. 20-årige Gregers Arndal-Lauritzen er der også, men han er med Alexander Zornigers egne ord "altid skadet". 

Og så er der Kevin Mensah.

Den tidligere Esbjerg-spiller står foran at blive omskolet fra offensivspiller til back, og Brøndbys tyske cheftræner tror så meget på det projekt, at han ikke presser på for, at den nytiltrådte sportsdirektør Ebbe Sand skal hente en ny back - Sand åbnede ellers selv for muligheden i et interview med tipsbladet.dk onsdag.

- Vi vil forsøge at bringe ham i spil til den position, men han skal fortsat bygges op, og det vil preseason gå med. Han har været ude i syv måneder, og vi vil ikke forårsage en ny skade. Han vil komme i spil til positionen, og så må vi se. Lige nu kigger vi ikke efter en ny back, siger Zorniger, der sagtens kan få øje på en god back i Kevin Mensah:

- Jeg kan godt lide hans fart, og han er stærk i duellerne – meget bedre end nogle af forsvarsspillerne. Det så vi, da vi trænede det sidste år. Der gik det op for os, at han kunne være en mulighed på positionen. 

Brøndby-træneren fastslår, at klubben holder øjnene åbne i det igangværende transfervindue, hvor der både kan ske til- og afgange. Tipsbladet.dk kunne torsdag formiddag fortælle, at der arbejdes på at finde en ny klub til midtbanemanden Filip Blazek.

- Vi kigger efter nye spillere, og der er nogle spillere, der vil væk. Spillerne kender deres rolle, og alle har fået chancen, siger Zorniger.

- Det ville være godt, hvis vi kunne bringe ny energi, men som jeg også har sagt, at det vigtigste, at vi får trænet, så vi får spillestilen ind under huden på de nye spillere. Nu vil vi se udvikling. Vi er en storklub i et lille fodboldland, så vi må acceptere, at vi vil miste spillere. 

Brøndby IF har i øjeblikket den unge canadier Luke Singh til prøvetræning. 


SIDEN SIDST...

OP | NED