SIDEN SIDST...

OP | NED
10:09:2018 09:04
"Zanka" svarer Daniel Holm: Skal måske lige slappe af

Landsholdets Mathias "Zanka" Jørgensen har ikke tænkt sig at takke vikarlandsholdet for deres indsats i sidste uge mod Slovakiet


Søndag aften var de alle tilbage mod Wales. Det "rigtige" landshold om man vil.

Under den seneste uges landsholdskonflikt har det primært været Christian Eriksen, Thomas Delaney og Simon Kjær, der har udtalt sig på spillerens vegne, men også Mathias "Zanka" Jørgesen har været flittig til at tage de komplicerede forhandlinger op med brugerne på det sociale medieTwitter. 

Den tidligere FC København-forsvarer var heller ikke bleg for at smide en kommentar til vikarlandsholdsspilleren Daniel Holm, da han på Twitter skrev, at han havde fået landsholdsdebut.

"Tillykke", lød det kortfattet og ironisk fra Mathias Jørgensen, hvilket efterfølgende fik den tidligere Brøndby-spiller, Daniel Holm, til at forlange en lykønskning.

Men den skal han ikke regne med at få:

- Man skal tænke på, at mange fodboldspillere i det her land har spillet Superliga, 1. division og i udlandet uden at spille en landskamp, selv om de alle har haft drømmen.

- Jeg kan bare sige, at når man får en landskamp, efter at 1000 spillere har sagt nej og siden skriver på den måde, som han gjorde, når mange før ham har prøvet at komme på landsholdet, skal man måske lige slappe af, før man blærer sig på Twitter, siger Mathias "Zanka" Jørgensen til Ekstra Bladet.

Huddersfield-danskeren tilføjer desuden, at han tilbage i 2014 var med til at kæmpe for 1. og 2. divisionsspillernes rettigheder med risiko for selv at miste muligheden for at spille europæisk fodbold med FC København.

Danmark vandt kampen over Wales med 2-0.


SIDEN SIDST...

OP | NED