SIDEN SIDST...

OP | NED
07:11:2018 22:24
Wohlgemuth faldet godt til i Vendsyssel

Mikkel Wohlgemuth har fundet sig godt til rette i Vendsyssel FF.


I sommer hentede Vendsyssel FF unge Mikkel Wohlgemuth, og her skiftede han altså en tilværelse på Sjælland ud med en i Nordjylland.

Nu har Wohlgemuth været i Vendsyssel FF i knap tre måneder, og det er en 23-årig mand, der er faldet godt i de nye rammer.

- Jeg er superglad for det hele. Gode fysiske rammer både i Vrå og på Nord Energi Arena, et super ambitiøst og velfungerende trænerteam, menneskene bag holdet, fansene og gode holdkammerater. At skulle bo i Aalborg skulle jeg lige vænne mig til, men nu er min kæresten også flyttet til Aalborg, så jeg trives fantastisk, siger Mikkel Wohlgemuth til klubbens hjemmeside.

Wohlgemuth har spillet ni ud af de hidtil 15 spillerunder, hvor han primært har været på den defensive midtbane, og det passer ham godt.

- Jeg synes, at jeg er god med bolden, arbejder hårdt for holdet og er en duelspiller, som man godt må slå sig lidt på. Jeg er ikke den store målscorer – det lader jeg med glæde andre om at gøre. Kan jeg spille mine medspillere gode, så er det fint for mig, siger Wohlgemuth.

Mikkel Wohlgemuth har tidligere spillet to Superliga-kampe for FC København.


SIDEN SIDST...

OP | NED