SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
09:10:2017 20:52
Wenger om Arsenal-spiller: Han skal kunne spille ti kampe i træk

Gentagende gange har Jack Wilshere måtte se Arsenal spille fra lægterne. Skadespauserne kan nu få konsekvenser, fastslår hans manager.


I sommers var Jack Wilshere uønsket af manageren, Arsene Wenger, men nu er manageren klar med kravene, der skal garantere, at klub-manden får lov til at blive i Arsenal.

Det kræver nemlig, at englænderen er i stand til at spille ti kampe i træk.

- Jack Wilshere har altid kæmpet med gentagende skader. Ingen kan stille spørgsmålstegn ved hans talent, ingen vil tvivle på han exceptionelle evne til at komme forbi folk med bolden. Men i den her branche skal du være fit. Konkurrencen kræver så meget fysisk, at du kun kan være på toppen, hvis du kan spille mindst ti kampe. Det er, hvad der er på spil for Jack Wilshere, fortæller Arsene Wenger til beIN Sports.

Den franske cheftræner må dog indrømme, at midtbanespilleren gjorde det godt mod BATE Barisov i Europa League.

- Faktisk spillede han en rigtig god kamp mod BATE Borisov. Specielt i første halvleg var han tilbage på hans bedste niveau, så han er ikke langt fra nu. Lad os håbe, at han kan spille regelmæssigt for førsteholdet de næste to til tre uger, siger Arsene Wenger.

Ser man bort fra et par lejeaftaler har Jack Wilshere været en del af Arsenal i hele sin karriere. I ni år har han spillet for den engelske klub.


SIDEN SIDST...

OP | NED