SIDEN SIDST...

OP | NED
13:11:2017 18:53
Wenger mener ikke Manchester City er ustoppelige

Arsenals manager, Arsene Wenger, siger, at Manchester City ikke er umulige at slå, selvom de endnu ikke har tabt i denne sæson.


Manchester City fortsatte deres imponerende form med sejren over Arsenal i den seneste Premier League-runde, og har nu vundet 10 af deres 11 Premier league-kampe.

Arsenal er på sjettepladsen 12 point bag Pep Guardiolas mandskab, men Wenger insisterer på, at City kan overvindes.

- De er et godt hold, men de er ikke et ustoppelig hold. Når du ser vores kamp mod dem, så kan du se, at det var et meget tæt kamp. De skabte meget lidt og have få skud på mål - kun et mere end os, fortalte han til BeIN Sports.

Wenger mente kampen var en mere tæt affære end resultatet viste, og ifølge den franske manager spillede kampens dommer, Michael Oliver, en stor rolle, efter at Citys tredje mål blev godkendt, selvom målskytten, Gabriel Jesus, tilsyneladende var i en offside position.

- Dommeren havde en absolut frygtelig indflydelse på resultatet af kampen. Vi blev i den grad bortdømt ved det tredje mål, og på daværende tidspunkt stod det 2-1, og vi var med i kampen. Jeg tvivler ikke på, at de er et godt hold, men de er ikke et ustoppelig hold.

Adspurgt om muligheden for at City går hele sæsonen gennem uden at tabe, som det første hold siden Arsenals 'Invincibles', svarede franskmanden afværgende.

- Folk vil altid forsøge at forudsige, hvad der vil ske. Jeg ved ikke mere end dig. Måske, måske ikke, men i øjeblikket har kun ét hold gjort det, sagde Arsene Wenger afsluttende.

Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.


SIDEN SIDST...

OP | NED