SIDEN SIDST...

OP | NED
08:11:2018 19:31
Wenger har ikke hørt fra Real Madrid

Rygterne florerer lige nu om det ledige trænersæde i Real Madrid, men Arsene Wenger benægter at have hørt fra den spanske storklub.


Den tidligere Arsenal-manager Arsene Wenger har været rygtet til Real Madrid i de seneste dage,  ligesom han også skulle være i spil hos AC Milan. Wenger var selv ude og kalde Milan-kontakten en and, og nu benægter han at have hørt fra Real Madrid.

- For at være ærlig er Real Madrid ikke vendt tilbage til mig, så jeg har ikke måttet sige nej til dem. Jeg tager imod problemerne, når jeg møder dem, men lige nu er der ikke et problem. Til januar tager jeg en beslutning om, hvad jeg vil, siger Wenger til beIN Sport.

Franskmanden stoppede i sommer efter 22 år som træner for Arsenal. Det er ikke slut for den 69-årige træner med at være involveret i fodboldverdenen, men han venter altså til efter nytår med at træffe beslutninger.

I Real Madrid er det Santiago Solari, der midlertidigt er ved roret efter fyringen af Julen Lopetegui, og han er startet med 3 sejre i lige så mange kampe, hvilket kan have styrket hans sag som permanent cheftræner.


SIDEN SIDST...

OP | NED