SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
10:10:2017 06:31
Walisisk landstræner ikke skuffelse: Tænker ikke på fremtiden

Landstræner Chris Coleman har kontraktudløb efter næsten sommers VM-slutrunde. Men efter den skuffende tredjeplads i VM-kvalifikationen vil han ikke garantere, at han bliver kontrakten ud.


Det var det Wales' første nederlag siden kvartfinale-nederlaget mod Portugal under EM-slutrunden i 2016. Alligevel formåede de ikke engang at kvalificere sig til november måneds playoff-kampe om en plads ved næste års VM-slutrunde. Skuffelsen sidder i kroppen på alle omkring holdet, og derfor vil Chris Coleman heller ikke garanterer for sin fremtid i spidsen for det walisiske landshold. Det skriver britiske BBC.

- Der er en chance for, at jeg bliver, og en chance for at jeg ikke gør. Jeg kan ikke give et svar lige nu.

I første omgang holder den 47-årige træner fokus på sine skuffede spillere. De er også grunden til, at han i øjeblikket ikke tænker på sin egen fremtid. Men hvad angår holdets fremtid, er han meget fortrøstningsfuld.

- Hvis du kigger på sammensætningen og alderen på holdet – og nogle af de unge der er på vej frem – er det en gruppe af spillere, der bliver endnu bedre end i aften.

Succestræneren fra EM-slutrunden nægter dog at udtale sig om hvorvidt, det bliver med ham bag roret, at det fremtidige potentiale i holdet skal udfoldes. Han udtaler, at han i første omgang vil trække sig fra rampelyset og tænke over tingene.


SIDEN SIDST...

OP | NED