SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
13:06:2018 12:09
Vildt: Spanien fyrer landstræneren, fordi han skal til Real Madrid

Vild udvikling: Spanien har dagen før VM-slutrunden begynder valgt at fyre sin landstræner.


Bare én dag før VM-slutrunden begynder, har Spanien valgt at fyre sin landstræner, og nu står nationen på bar bund i forhold til, hvem der skal lede landet ved VM i Rusland, der for Spaniens vedkommende indledes på fredag mod Portual.

Julen Lopetegui skal efter VM-slutrunden stå i spidsen for Real Madrid - det blev bekræftet tirsdag eftermiddag - men det job kan han altså starte i allerede i dag, hvis han har lyst. Fodboldforbundet er blevet så sur over skiftet til Real Madrid efter VM-slutrunden, at den har valgt at sige farvel til landstræneren allerede nu.

Præsidenten for det spanske fodboldforbund har bekræftet, at landstræner Josep Lopetegui er fortid.

- Vi vil gerne takke Julen for alt, han har gjort, for han er en af de vigtigste årsager til, at vi er her i Rusland. Men vi var tvunget til at afskedige ham, lyder der fra Luis Rubiales på et pressemøde, der stadig er i gang.

- Med Lopetegui sluttede det hele med et håndtryk. Han er en toptræner, og derfor er det så meget sværere at træffe sådan en beslutning. At vinde er vigtigt, men det handler først og fremmest om, hvordan man gør tingene. Det her kommer til at gøre os stærkere - det er jeg sikker på.

Ydermere bekræfter Rubiales, at man lige nu ikke har en afløser på plads for landstræneren.


SIDEN SIDST...

OP | NED