SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
11:01:2019 11:26
Victor Jensen fik Ajax-debut i testnederlag

18-årige Victor Jensen fik fredag sin debut på AFC Ajax' førstehold, da hollænderne mødte brasilianske Flamengo i en testkamp i USA.


På næste søndag starter den hollandske Eresdivisie op igen, og dermed tages der også igen hul på det, der ligner, et tæt titelræs mellem AFC Ajax og PSV Eindhoven.

Ajax starter foråret ud med at møde Heerenveen hjemme i Amsterdam, men før det forbereder traditionsklubben sig med en lille træningsturnering i Florida. 

Fredag startede Ajax den såkaldte "Florida Cup" ud med at møde brasilianske Flamengo, og her valgte cheftræner Erik ten Hag at give flere af klubbens reserver og unge talenter chancen. 

Hverken Lasse Schöne eller Kasper Dolberg var således i aktion, mens det dog i stedet blev til 90 minutter for den tidligere FCM-back Rasmus Nissen Kristensen. Kampen vil dog formentlig særligt blive husket af den 18-årige dansker Victor Jensen, som fik sin uofficielle debut på klubbens førstehold, da han blev skiftet ind med tre minutter igen.

Den teknisk stærke dansker er i den seneste tid blev en fast del af Ajax' reservehold, men har altså fået lov til at komme med klubbens førstehold til USA i denne omgang og vise sig frem for cheftræner Erik ten Hag.

Kampen endte i øvrigt 2-2 og gik derfra direkte videre i straffesparkskonkurrence, hvor Flamengo trak det længste strå.

Næste træningskamp for Ajax er allerede i morgen, hvor der venter ny brasliansk modstand i form af Sao Paulo.  


SIDEN SIDST...

OP | NED