SIDEN SIDST...

OP | NED
05:12:2018 20:54
Vendsyssel overraskede og sendte FC Nordsjælland ud af pokalturneringen

Ninos Gouriyes endte med at blive den store pokalhelt for Vendsyssel i udekampen mod FC Nordsjælland.


Både FC Nordsjælland og Vendsyssel så ud til at tage 1/8-finalen i pokalturneringen seriøst, og det bar startopstillingerne præg af. Begge Superliga-klubber valgte således at bruge en stor del af de normale stamspillere.

Fra starten af kampen satte FC Nordsjælland sig på spillet, men chancerne lod vente på sig, og først efter en halv times spil blev det for første gang rigtig farligt, da Karlo Bartolec testede Michael Tørnes.

Kort efter ramte FC Nordsjælland stolpen, men Vendsyssel begyndte også at blive farlige, og to minutter før pausen slog den jyske klub til på et kontraangreb, som Ninos Gouriyes endte med at sende i mål.

Efter pausen var det FC Nordsjælland, som fortsatte med at lægge pres på, og hjemmeholdet havde også et par fornuftige forsøg, men Michael Tørnes havde taget de rigtige handsker på til opgøret og sørgede for at holde Vendsyssel foran.

Mod slutningen af kampen satsede FC Nordsjælland hele butikken, og det gav muligheder i den anden ende, men Vendsyssel magtede ikke at få lukket kampen. Alligevel lykkedes det dog for udeholdet at løbe med sejren. 

Vendsyssel er nu klar til kvartfinalen i pokalturneringen, mens FC Nordsjællan kan bruge alle kræfter på Superligaen. 


SIDEN SIDST...

OP | NED