SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
16:05:2018 11:46
Vejle klar til oprykningsfest med fri entré og pandekager på rådhuset

De forventer sæsonrekord i Vejle Boldklub, når holdet kan sikre sig oprykning til Superligaen i aften. Der er desuden gratis entré, og holdet bliver hyldet på rådhuset, hvis det lykkes med missionen.


Hvis alt går vel for Vejle Boldklub, kan klubben fra i aften kalde sig kommende Superliga-hold. For hvis Vejle får flere point hjemme mod FC Fredericia, end Esbjerg fB gør ude mod Skive IK, kan ingen hente topholdet i 1. division.

Lykkes det, bliver det formentlig foran det største publikum i sæsonen. Klubben forventer i hvert fald sæsonrekord, og et par sponsorer har sørget for, at der er fri entré til alle interesserede.

Og selv om administrerende direktør Henrik Tønder i går sagde, at der ikke var planlagt nogen oprykningsfest, og at kampforberedelsen ikke skulle forstyrres af noget, har andre kræfter i byen alligevel taget sig den frihed at forberede en fejring.

- Borgmester Jens Ejner Christensen og jeg er på Vejle Stadion i aften, og vi er klar til at servere rådhuspandekager eller andre lækkerier og hylde holdet ved en reception på Vejle Rådhus fredag eftermiddag klokken 15, hvis oprykningen bliver en realitet, fortæller viceborgmester og kulturudvalgsformand i Vejle Kommune, Dan Arnløv Jørgensen, til Vejle Amts Folkeblad.

Vejle er tre point foran Esbjerg, så selv hvis oprykningen ikke bliver cementeret i aften, kan holdet stadig nå det på søndag. Her er modstanderen Thisted FC på udebane. Det ligger dog ikke fast, hvornår holdet bliver hyldet på rådhuset, hvis det oprykningen "først" kommer i hus der.

Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.


SIDEN SIDST...

OP | NED