SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
12:01:2018 14:57
United-legende til samtale om landstrænerjobbet i Wales

Det kan blive Ryan Giggs, der kan blive den næste landstræner i Wales.


Han fik kun 64 landskampe for Wales, Ryan Giggs, men han er en af de største landsholdsspillere, nationen nogensinde har haft.

Wales har været uden en landstræner siden november, hvor Chris Coleman tog jobbet som manager for Sunderland, og nu kan trænerjobbet ende med at gå til legenden Ryan Giggs, der ifølge Sky Sports har været til jobsamtale om landstrænerjobbet.

Den 44-årige, der stoppede sin aktive karriere i 2014, har været assistent i Manchester United, efter han stoppede med at spille fodbold, men han forlod det job i sommeren 2016, hvor Manchester United fyrede Louis van Gaal og erstattede ham med José Mourinho.

Han har også haft fire kampe som træner for Manchester United - det var efter fyringen af David Moyes og inden ansættelsen af Louis van Gaal.

Giggs var som aktiv anfører i en periode for Wales, og siden han fik sin debut på landsholdet 1991 og til nu, er der sket meget. I 2016 var Wales eksempelvis i EM-semifinalen, som klubben dog tabte til Portugal.

Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.


SIDEN SIDST...

OP | NED