SIDEN SIDST...

OP | NED
04:12:2018 14:29
Unge Abildgaard vil afløse Risgård og Würtz: Jeg er klar til at tage over

22-årige Oliver Abildgaard er klar til at afløse Rasmus Würtz og Kasper Risgård på AaB's midtbane. Det mener han i hvert fald selv.


Det har i mange år været Rasmus Würtz og Kasper Risgård, der har huseret på AaB's centrale midtbane, men i de seneste sæsoner har nordjyderne haft gang i et regulært generationsskifte i maskinrummet på midten.

21-årige Magnus Christensen har i flere sæsoner fået chancen fra start på AaB-mandskabet, og særligt i denne sæson har 22-årige Oliver Abildgaard så også for alvor fået spilletid.

I weekenden blev det på bekostning af både Rasmus Würtz og Kasper Risgård, der begge kom ind fra bænken, og én af de to unge midtbanespillere føler sig da også rustet til at tage permanent over med det samme:

- Jeg føler, at jeg er klar til at tage over. Midtbanen har i mange år været domineret af de to, og jeg vidste godt, at det ville være svært at ændre det indtryk. De er ikke hvem som helst, og det er en udfordring, som jeg har taget op, siger Oliver Abildgaard i et interview til Nordjyske.

Her fortæller han også, at de to erfarne AaB-profiler har været gode til at dele ud af deres viden til deres yngre konkurrenter.

Oliver Abildgaard har i denne sæson fået spilletid i 16 Superliga-kampe. Det er kun én kamp færre, end de 17 Superliga-kampe han fik i sidste sæson. 


SIDEN SIDST...

OP | NED