SIDEN SIDST...

OP | NED
11:01:2019 14:05
Uheldig Horsens-back brækkede hånden til første træning

AC Horsens' Rune Frantsen fik ikke ligefrem den mest optimale start på sit 2019. På årets første træningsdag måtte han nemlig udgå med en brækket hånd.


I denne uge har Superliga-klubberne startet op med forberedelserne til forårssæsonen, der lurer lige rundt om hjørnet, og efter et par ugers juleferie arbejdes der derfor i disse dage på at få spillerne i den rette form. 

For den 27-årige Horsens-back Rune Frantsen bliver det dog ikke den til mest optimale opstart. På årets første træningsdag måtte han nemlig udgå med en brækket hånd:

- Det er surt. Jeg skal have hånden i gips i tre uger, men jeg håber, at jeg kan holde formen nogenlunde ved lige. Jeg satser på at få lov til at cykle og løbe lidt efter et par uger, fortæller Rune Frantsen til Horsens Folkeblad og tilføjer, at han regner med at tage med truppen på træningslejr den 23. januar, selvom det nok næppe bliver til spilletid. 

Rune Frantsen kom til AC Horsens fra Vendsyssel FF for godt og vel et år siden og har siden spillet 30 kampe for "De Gule". I dette efterår er det blevet til spilletid i 17 Superliga-kampe. 

AC Horsens starter Superligaforåret ud med at møde Hobro IK den 10. februar på DS Arena. 


SIDEN SIDST...

OP | NED