SIDEN SIDST...

OP | NED
13:09:2018 18:59
Uffe Bech om Brøndby: Målet er at få en længere aftale på plads

Brøndbys nye mand har kun et halvt år til at bevise sig på Vestegnen, men han håber og tror på, at det kan ende med en permanent aftale mellem parterne.


Det er ikke mange måneder, offensivspilleren Uffe Bech har til at bevise sig over for Brøndby-ledelsen, men de fire måneder, angriberen fra Hannover får på Vestegnen, kan være nok.

På sidstedagen i transfervinduet hentede Brøndby IF den tidligere FC Nordsjælland-spiller til fra Hannover 96 på en lejeaftale, der gælder for resten af 2018, og det er en både fit og topmotiveret angriber, der er klar til at vise, at han skal have en længere aftale på den københavns vestegn.

- Jeg tror da helt sikkert, målet for mig og klubben er at få en længere aftale på plads, men vi må se, hvordan det næste halve år går. Går det, som vi begge håber på og regner med, og kan jeg holde mig skadesfri og bidrage til holdet, vil det formentlig ende i en aftale. Hvis vi kan blive enige, for der er nogle ting, der skal falde på plads i forhold til det.

- Men det er ikke sådan, at jeg går ind til hver træning med en frygt for, at jeg skal præstere for at få en kontrakt, for jeg har i princippet et halvt år tilbage i Hannover, hvis aftalen her udløber, men jeg ved med mig selv, at holder jeg mig skadesfri og spiller, skal jeg nok få vist mig frem, og jeg glæder mig som sagt bare til at spille her, siger Uffe Bech til tipsbladet.dk.

Angriberen havde flere muligheder på sidstedagen i transfervinduet - blandt andet meldte det tyske medie Bild, at en aftale med Holstein Kiel i realiteten var på plads.

- Det var lidt hektisk til sidst, fordi jeg vidste - da jeg kom tilbage fra efter sommerpausen - at hvis der skete noget, ville det nok først være i slutningen af transfervinduet, og det blev det så også. I den sidste uge stod jeg med en masse interesse og tre konkrete muligheder, men jeg er nu meget overbevist om, at jeg har taget den rigtige beslutning af de tre muligheder, siger Uffe Bech.

Den 25-årige offensivspiller, der primært er tiltænkt en af de to pladser som angriber i Brøndbys-system, er ikke vendt hjem til dansk fodbold for at sidde på bænken. Han vil spille og bevise sig.

- Der er mange dygtige angribere her, men så må jeg overbevise træneren om, at det er mig, der skal spille. Jeg ved, jeg har været en dygtig spiller i Superligaen før og har bidraget med mange ting i FC Nordsjælland. Selv om jeg får en lidt anden rolle her i forhold til Nordsjælland, er det jo stadig mange af de samme spillemæssige ting, jeg skal bidrage med. Dybdeløb, aggressivitet og målfarlighed, siger den nye Brøndby-spiller.

Uffe Bech fik debut for Brøndby lige inden landsholdspausen, da han fik et par minutter på banen til sidst. Han melder om en rigtig god form.


SIDEN SIDST...

OP | NED