SIDEN SIDST...

OP | NED
10:08:2018 09:48
Uenighed om købsoption kan koste Keita-skifte

Aboubakar Keita blev meldt på vej fra FCK til IFK Göteborg, men det skifte kan nu gå i vasken.


Tidligere på ugen forlød det, at Aboubakar Keita var tæt på at skifte fra FC København til IFK Göteborg, men nu kan den handel være aflyst. Det skriver Expressen.

Knasten består i, at FC København angiveligt kun skal være interesserede i at udleje Aboubakar Keita uden en købsoption, og det skal ikke være tillokkende for IFK Göteborg, der som minimum vil have mulighed for at købe ivorianeren fri, hans han imponerer i blåt og hvidt.

Ståle Solbakken har tidligere bekræftet, at en lejeaftale denne sommer kan være en god mulighed for Keita, der trænger til at få nogle kampe i benene efter en lang skadespause.

- Vi er løbende i dialog med Keita om hans situation. Han var ude i lang tid, efter han kom tilbage fra Halmstad, og lige nu ligger han et stykke fra de andre efter de syv-otte måneder, han har været væk. Men han har trænet godt med de seneste uger og også spillet en times tid i to af U19-holdets træningskampe, men han skal bruge mere kamptræning for at komme videre i sin udvikling. Men vi er ikke i en situation, hvor vi kan give ham de 8-10 kampe, han trænger til, og derfor kan et lejeophold godt komme på tale, for vi tror stadig på ham, sagde FCK-manageren for godt en uge siden.

På rygteplan meldes også belgiske KV Mechelen interesseret i Aboubakar Keita. 


SIDEN SIDST...

OP | NED