SIDEN SIDST...

OP | NED
12:01:2019 14:43
Uanset pris: Tottenham vil ikke sælge Pochettino til Man. United

Selv hvis Manchester United lægger 50 millioner pund på bordet, vil Tottenham ikke lade Mauricio Pochettino tage til Old Trafford


Når Manchester United i morgen besøger Wembley Stadium til mødet med Tottenham, er det samtidig et møde med holdet foretrukne fremtidige manager. I hvert fald hvis man skal tro de mange rygter, der siden fyringen af José Mourinho har placeret Tottenhams manager Mauricio Pochettino som det øverste navn på Manchester United ønskeliste.

Men det kan de godt glemme alt om på Old Trafford. For i Tottenham har ikke ikke tænkt sig at slippe sin manager, som de er utroligt glade for i det nordlige London.

Ifølge den engelske avis The Sun har Tottenhams bestyrelsesformand Daniel Levy gjort det klart for for den øvrige bestyrelse, at intet beløb er højt nok til at sælge Pochettino. Om Manchester United så lægger 50 millioner pund, cirka 420 millioner kroner, skal de prompte afvises. Også selvom det er et usædvanlig højt beløb for en manager.

Men Daniel Levy tror så meget på Mauricio Pochettinos evner, at han under ingen omstændigheder vil se ham forlade Tottenham. Står det til Levy, skal Manchester United derfor se sig om efter et alternativ til argentineren, hvis de ikke vil fortsætte med den midlertidige manager Ole Gunnar Solskjær i næste sæson.


SIDEN SIDST...

OP | NED