SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
05:12:2017 22:41
Trods nederlag til Bayern: PSG topper gruppen

Både Bayern München og PSG havde allerede sikret sig en plads i sekstendedelsfinalerne, men tirsdag skulle kampen om førstepladsen spilles.


Sidst de to mandskaber mødtes, fik det fatale konsekvenser. Et nederlag på 4-0 led til en fyring af Carlo Ancelotti, og derfor skulle Bayern München nu vinde med mere end fire mål, hvis klubben skulle gøre sig forhåbninger om at tage førstepladsen i Gruppe B.

Men ikke desto mindre var Bayern München klar til at tage udfordringen op. Bare otte minutter var der spillet, da Robert Lewandowski listede bolden i målet til 1-0 for værterne. Flere PSG-spillere appellerede for offside, men dommeren godkendte scoringen.

Corentin Tolisso headede Bayern München yderligere i front kort før pausen. Pludselig var det tyske mandskab halvvejs i forhåbningerne om at skabe en sensation i sidste runde i gruppespillet.

Men PSG ville ikke give sig uden kamp. Dyre Kylian Mbappé reducerede til 2-1 for gæsterne, og dermed skulle Bayern München pludselig score fem mål for at snuppe førstepladsen.

Kingsley Coman gav ikke op. Bayern-spilleren fandt sin landsmand, Corentin Tolisso, og franskmanden leverede det, som hjemmepublikummet forventede. Klinisk mål til 3-1 og så var troen ellers igen at ane hos værterne.

Men lige lidt hjalp det, da dommeren fløjtede kampen af. 3-1 vandt Bayern München, men alligevel er det PSG, der snupper førstepladsen i Gruppe B. Den tyske storklub tager andenpladsen i stedet.

Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.


SIDEN SIDST...

OP | NED