SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
13:03:2018 13:33
Topkamp i 1. division flyttet til kunstgræsbane: Må bygge stillads til tv

Vinteren bliver ved med at spille dansk fodbold et puds. Topkampen i 1. division mellem Thisted FC og Esbjerg fB er blevet rykket til førstnævtes kunstgræsbane, der dog ikke har de rette faciliteter til at sende kampen på tv.


Mens Superligaen ser ud til at være sluppet ud af det værste vintervejr uden aflysninger, er baneforholdene fortsat et problem i 1. division. Nogle kampe er blevet flyttet i kalenderen, andre rent fysisk til en anden by, og nu bliver weekendens topkamp også ramt.

Når rækkens nummer to, Thisted FC, tager imod nummer fire, Esbjerg fB, bliver det ikke på stadion i byen, men på kunstgræsbanen ved siden af. Stadionbanen er simpelthen både ramt af frost og store mængder regn.

Det var ikke muligt at flytte kampen til hverken Aalborg eller Hobro, hvor de ellers har banevarme. Underlagene der er nemlig så medtaget af de hårde vinterkampe, at de ikke tåler flere kampe end højest nødvendigt.

Så i stedet for at udsætte kampen har parterne altså flyttet den til kunstgræsbanen. Der er tilskuerpladserne ikke de samme, og det samme kan siges om sendeforholdene for TV3 Sport, der sender direkte fra topkampen.

- Vi gør god plads til tilskuerne, og samtidig bygger vi et stillads til tv-kameraerne, så de udfordringer får vi også løst, siger Karl Kristian Guldhammer, der er direktør i Thisted FC, til JydskeVestkysten.

Hjemmeholdet kan med en sejr lægge fem points afstand ned til gæsterne fra Esbjerg. Omvendt kan EfB gå foran Thisted i tabellen, hvis de vinder. Der er kickoff søndag klokken 13.45.

Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.


SIDEN SIDST...

OP | NED