SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
06:11:2018 21:59
Til trods for stor karriere: Kassen er næsten tom for Ronaldinho

Selvom Ronaldinho har tjent kassen som professionel fodboldspiller og fortsætter med at tjene dem som menneskelig reklamesøjle, så er han i pengenød.


Den tidligere Barcelona-stjerne Ronaldinho er kommet i store problemer i sit hjemland, Brasilien. Det forlyder nemlig, at den brasilianske anklagemyndighed har indefrosset den brasilianske legendes bankkonti.

Det skriver den brasilianske udgivelse OUL.

Årsagen til dette skal findes i, at Ronaldinho og hans bror, Roberto de Assis, havde fået en bøde for tre år siden som følge af miljø-skader i forbindelse med et stort byggeprojekt i Porto Alegre-området.

Bøden lød på omkring 15 millioner kroner, og den er aldrig blevet betalt, og derfor har myndighederne taget kontrollen med Ronaldinhos konto, som ikke indeholdt mere end 24 reales, som svarer til 45 kroner.

Endvidere er hans pas blevet konfiskeret, selvom man noterede sig, at man via fotografier af ham rundt om i hele verden nemt ville opdage, hvor han befandt sig. Senest har han da også været i Japan for at lave en Nike-reklame.

Ronaldinho er ansat som ambassadør for FC Barcelona, og han har en velgørenhedskamp på Eintracht Frankfurts hjemmebane Commerzbank-Areana 17. november, hvor man vil spille en kamp mellem Ronaldinho & Friends og Adler All Stars.


SIDEN SIDST...

OP | NED