SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
06:11:2018 11:10
Tidligere Spurs-manager: Eriksen binder Tottenham sammen

Ifølge den tidligere Tottenham- og Ajax-manager Martin Jol er det særligt Christian Eriksen, som PSV Eindhoven skal holde øje med, når de tirsdag aften møder Tottenham.


Både Tottenham og PSV Eindhoven har tirsdag aften en pistol for panden, når de mødes i Champions Leagues gruppe B.

Begge klubber står kun med ét point efter de første tre kampe, så hvis man har ambitioner om at overhale Inter og overhale Inter, så kræver det altså tre point i det indbyrdes møde på Wembley.

Det seneste opgør endte 2-2 i en kamp, hvor særligt danske Christian Eriksen gjorde livet svært for hollænderne, og skal PSV have alle tre point, så råder Eriksens tidligere Ajax-træner Martin Jol også aftenens gæster til at holde den danske kreatør i kort snor:

- Tottenhams spil står og falder med Christian Eriksens spil. Det er ham, der binder det hele sammen, sætter tempoet og slår de afgørende afleveringer. Man siger, at Dele Alli er den bedste midtbanespiller i Premier League til at løbe i dybden, men så i Alli til VM? Nej, fordi han savnede Christian. 

- Eriksen afhænger også af Alli, selvom han også godt kan slå afleveringer til Harry Kane og på kanterne. Men han søger helst afleveringerne til Alli, og den forbindelse er dødelig, advarer Martin Jol, der før sin tid i Ajax også stod i spidsen for Tottenham fra 2004 til 2007. 

Der er kampstart på Wembley tirsdag aften klokken 21.00. 


SIDEN SIDST...

OP | NED