SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
07:11:2018 11:09
Tidligere Arsenal-spiller scorede hattrick i start-debut: Vodkaen flød i mig

Jermaine Pennant indrømmer, at han havde store tømmermænd, da han fik debut for Arsenal tilbage i 2003, hvor det endte med et hattrick.


Tilbage i 1999 skiftede Jermaine Pennant til Arsenal i en 18 millioner kroner-handel, og i 2003 fik han sin Premier League-startdebut for The Gunners. 

Det gjorde han i en kamp mod Southampton på Highbury, hvor han også blev den store helt efter at have scoret et hattrick. 

Nu fortæller han, at han natten inden kampen havde festet og havde vilde tømmermænd til kampen.

- Jeg havde været ude aftenen inden, og det var en vild aften, fordi jeg havde ikke regnet med at få spilletid. Jeg havde aldrig startet inde, og det stod ikke til at blive ændret - især med Pires, Ljungberg og Parlour i truppen. Jeg var sikker på en plads på bænken, siger Pennant til FourFourTwo.

- Jeg tænkte: "Det går nok", og tog til en FHM fest og kom hjem klokken seks om morgenen. Jeg kunne ikke tro det, da jeg så mit navn i startopstillingen. Jeg havde stadig de vildeste tømmermænd og kunne mærke vodkaen flyde rundt i maven.

- Jeg kunne ikke tro det, da jeg scorede. Det var en kæmpe lettelse. Jeg tænkte: "Okay, nu kan du godt tage mig ud, Wenger". Jeg havde det så dårligt, og man kunne også lugte det på mig. 

- Det gik fint. Jeg scorede et hattrick, og det viste, at jeg havde talent, selvom det hjælper at spille med Henry og Vieira. Det var den første kamp i Arsenals 49 kampe uden nederlag, lyder det fra Pennant.


SIDEN SIDST...

OP | NED