SIDEN SIDST...

OP | NED
11:01:2019 14:31
Tibbling regner med hurtigt comeback: Skal nok indhente det tabte

Simon Tibbling ærgrer sig over den skade, han pådrog sig i sin svenske landsholdsdebut tidligere på ugen, men regner med snart at være tilbage i fulde omdrejninger igen.


Brøndby IF's svenske midtbanespiller Simon Tibbling fik tidligere på ugen debut på det svenske A-landshold på en træningstur i Qatar mod Finland, men det endte mest af alt med at blive en af de oplevelser, som Tibbling nok helst vil glemme.

Ikke nok med at Sverige tabte kampen med 0-1, Simon Tibbling blev også skadet i foden efter 28 minutter og måtte altså lade sig udskifte og rejse hjem til Brøndby for at modtage behandling. 

Svenskeren er derfor også blevet sat et skridt tilbage i forberedelserne til den nye sæson, men han forsikrer nu, at der ikke går lang tid, før at han er klar til indgå i træningen igen:

- Det var ikke lige den debut, jeg havde håbet på, men det kan jeg ikke gøre noget ved nu. Det er en forstuvning i foden, og den har fået lidt farve. Men det er ikke værre, end jeg regner med at være tilbage i fuld træning inden for to ugers tid, siger Simon Tibbling til Brøndbys hjemmeside og fortsætter:

- Opstarten er hård i Brøndby IF, men det er vigtigt for vores måde at spille på, og derfor er det rigtig ærgerligt ikke at kunne være med 100 procent. Jeg skal nok indhente det tabte, men det er fedest at gå det igennem sammen med alle sine holdkammerater, fortæller den 24-årige svensker.

Brøndby IF starter Superligaforåret ud med at møde FC Nordsjælland i Farum den 10. februar. 


SIDEN SIDST...

OP | NED