SIDEN SIDST...

OP | NED
07:02:2019 10:55
Thorup om Sørloth: Vidste han kunne blive det manglende led

Jess Thorup var sikker på, at Alexander Sørloth ville kunne blive en gevinst for Gent, da muligheden opstod for en lejeaftale med nordmanden i januar.


I sidste måned blev Jess Thorup og Alexander Sørloth genforenet efter et år hver for sig. Gent hentede den tidligere FC Midtjylland-angriber på en lejeaftale i Crystal Palace på Jess Thorups opfordring, og den danske træner var helt overbevist om nordmandens evner.

Jess Thorup fortæller ifølge voetbalprimeur.be til sportzmagasine.knack.be, at han selv tog kontakt til Alexander Sørloth.

- Jeg havde allerede arbejdet med Alex, og jeg havde fulgt hans udvikling. Jeg ringede til ham, og jeg hørte, at døren til en lejeaftale var åben. Aftalen blev lukket på tre til fire uger. Jeg vidste, at han i form af sin opportunisme og arbejdsstyrke kunne blive vores manglende led, lyder det fra Gent-træneren.

Efter sit skifte til Gent har Alexander Sørloth scoret to gange og lavet to målgivende afleveringer i fem kampe.

Dermed har han fået gang i karrieren efter et svært år i Crystal Palace, hvor han ikke kunne finde målformen fra tiden i FC Midtjylland under Jess Thorup frem.


SIDEN SIDST...

OP | NED