SIDEN SIDST...

OP | NED
10:01:2019 22:20
Thomas Frank om systemskifte: Vi var ikke kyniske nok

Thomas Frank har fået vendt en negativ stime i Brentford. Manglende kynisme var ifølge Frank grunden til den dårlige stime.


Thomas Frank blev i oktober forfremmet til cheftræner i Brentford, da daværende manager Dean Smith tog til Aston Villa. Danskeren fik dog en meget svær start, da han og Brentford tabte otte ud af de ti første kampe i Championship med danskeren i spidsen. 

Frank var som sådan ikke utilfreds med spillet i den dårlige periode, men der manglede i følge danskeren kynisme i eget felt.

- Vi præsterede egentligt udmærket mellem de to felter, men det var netop i felterne, at problemet lå. Vi scorede en masse mål, men vi lukkede også alt for mange ind. Det er et problem, der har været gennemgående i en længere periode, og det skal vi selvfølgelig arbejde videre med, siger Thomas Frank til magasinet EFL Matters.

Frank og Brentford har dog fået vendt skuden. Holdet er ubesejrede i de seneste fire kampe i Championship og i sidste weekend ekspederede de Oxford ud af FA Cuppen. Det er et systemskift, der er grunden til den gode stime. 

- Efter Hull-kampen i december ville vi ændre noget radikalt, og fra den dag har fokuset været på standardsituationer, det grundlæggende spil og det defensive udgangspunkt. Men uanset et ændret system så skal mentaliteten være den rigtige. Men systemet hjælper, siger Thomas Frank. 

Brentford ligger nummer 18 i The Championship. De møder i weekenden Stoke på hjemmebane. 


SIDEN SIDST...

OP | NED