SIDEN SIDST...

OP | NED
16:05:2018 13:58
Telia Parken laver storskærmsarrangement ved Danmarks åbningskamp til VM

FC København har arrangeret gratis storskærmsvisning i samarbejde med TV 2 til Danmarks åbningskamp ved VM i Rusland.


VM-feberen rammer Telia Parken i midten af juni, hvor der er storskærmsarrangement til Danmarks åbningskamp.

Der er stor sandsynlighed for, at der er mindst én FC København-spiller med i den endelige danske VM-trup, og Superliga-klubben giver klubbens egne fans og alle andre mulighed for at se Danmarks åbningskamp ved slutrunden i Rusland mod Peru i Telia Parken.

FC København oplyser på sin hjemmeside, at der bliver gratis adgang til 26.000 tilskuere i Telia Parken den 16. juni, hvor kampen mod Peru vil blive vist på en storskærm i nationalarenaen. Det sker i samarbejde med TV 2, der sammen med DR har rettighederne i Danmark.

Portene til Telia Parken åbner allerede klokken 14, og der vil i de første timer vises Le Mans på storskærmen, inden der fra klokken 17 er optakt til Danmarks åbningskamp.

Det lader også til, at de fremmødte kommer til at opleve kampen i høj kvalitet. Storskærmen måler 264 kvadratmeter, og håbet er, at VM-kampen kan vises i Ultra HD/4K.

- Det er aldrig før set ved et storskærmsarrangement i dén størrelse, så det er enestående, hvis vi kan få en Ultra HD-visning til at lykkes, og vi arbejder benhårdt for det, fortæller Klaus Bøgeholdt, der er produktionschef hos TV 2 Sport til FC Københavns hjemmeside.

Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.


SIDEN SIDST...

OP | NED