SIDEN SIDST...

OP | NED
11:01:2019 22:37
Superliga-profiler sikrede AaB-triumf i KMD Cup 2019

AaB vandt fredag aften indendørsturnering KMD Cup efter en sejr over Brøndby IF i finalen.


Der var masser af flotte detaljer og flotte mål, da fem Superliga-hold tørnede sammen i indendørsturneringen KMD Cup i Ceres Arena fredag aften.

Turneringen bestod af de forsvarende mestre, AGF, samt Vejle Boldklub, Brøndby IF, AaB og OB, og der blev fundet en ny vinder. 

Det lykkedes nemlig ikke AGF, der vandt den første udgave af KMD Cup i 2018, at forsvare titlen på hjemmebane, og de blev sendt ud allerede i gruppespillet. 

Brøndby sluttede derimod det indledende gruppespil med maksimumpoint efter fire sejre, mens AaB hentede næstflest point, da de kun havde tabt til netop Brøndby. Det betød, at Brøndby og AaB skulle mødes i den afgørende finalekamp.

Denne gang fik nordjyderne revanche, da de sikrede en 4-2-sejr efter mål af Superliga-spillerne Phillipp Ochs, Wessam Abou Ali og Kasper Kusk.  

Foruden turneringen mellem Superliga-mandskaberne bød arrangement på Future Stars Cup, hvor OB’s U14-hold besejrede Brøndbys ditto med 3-1. Derudover blev der også spillet en showcamp, hvor et hold af AGF-legender, der blandt andre havde Martin Jørgensen med, spillede uafgjort med et kendishold efter straffespark.

Resultatoverblik i KMD Cup:
Brøndby IF - OB 2-1 
AGF - Vejle Boldklub  1-1 (AGF vinder på straffe)
Vejle Boldklub - AaB 2-6
OB - AGF 1-4
AaB - Brøndby IF 5-6
Vejle Boldklub - OB 2-2 (Vejle vinder på straffe)  
AaB - AGF 4-2   
Brøndby IF - Vejle Boldklub 4-1
OB - AaB 3-3 (OB vinder på straffe)
AGF - Brøndby IF 3-5

Finale: Brøndby IF - AaB 2-4

Andet:
Showkamp: AGF Legender - Kendisser 1-1
Future Stars Cup-finale: Brøndby-OB 1-3


SIDEN SIDST...

OP | NED