SIDEN SIDST...

OP | NED
14:09:2018 10:08
Stort FCM-salg: Vil vise, jeg er pengene værd

Den gambiske forsvarsspiller Bubacarr Sanneh kan stå foran sin første chance i startopstillingen for Anderlecht.


Han er blevet den dyreste forsvarsspiller i belgisk fodbold nogensinde, så der ikke overraskende store forventninger til den bare 23-årige forsvarsspiller Bubacarr Sanneh fra Anderlecht.

På sidstedagen i transfervinduet solgte FC Midtjylland forsvarsspilleren til den belgiske klub for en pris omkring otte millioner euro - svarende til 60 millioner kroner.

Gambieren har indtil videre spillet otte minutter for Anderlecht, men der er ingen tvivl om, at han af de belgiske fans bliver set som en kommende profil og en nøglespiller for Anderlecht. Noget, Sanneh har det okay med.

- Det er en del af topfodbolden. Det er helt normalt, at fans af Anderlecht ser mig som en potentiel nøglespiller, selv om det måske kun er på grund af transferprisen, siger Bubacarr Sanneh til Het Laatste Nieuws.

Den store salgsprisen bekymrer heller ikke Sanneh.

- Jeg vil gerne vise, jeg er de penge værd. Hvem ved, måske viser jeg, at jeg er dobbelt så meget værd - selv om det selvfølgelig er klart, at jeg skal blive bedre, siger han.

nu kan han stå til mere spilletid, når klubben møder Genk søndag. Sannehs arbejdsgiver har nemlig lidt problemer i forsvaret, og det kan altså betyde, at han får chancen fra start. Stilen i Anderlecht har han det ganske fint med, så der lader ikke til at være indkøringsvanskeligheder.

- I Midtjylland kommer man ikke på holdet, hvis man ikke kan spille, og jeg har også spillet i et tre-mands-forsvar, som vi spillede i Danmark, siger han.

Gambieren skiftede til dansk fodbold i 2014, hvor Horsens lejede ham, siden købte ham og altså i januar solgte ham videre til FC Midtjylland, hvor han udviklede sig til en kæmpe profil på det mandskab, der vandt mesterskabet.


SIDEN SIDST...

OP | NED