SIDEN SIDST...

OP | NED
17:05:2017 08:28
Storspillende Asante tilfreds med sejren

Ernest Asante var flyvende i FC Nordsjællands sejr over Sønderjyske.


Det begynder at spidse til i kampen om bronzemedaljen i Superligaen, og ikke desto mindre var gårsdagens sejr for FC Nordsjælland over Sønderjyske derfor ekstra vigtig.

En af nøglespillerne, der grundlagde triumfen, var Ernest Asante, som efter kampen var glad for det ene mål og assist, han lavede i 4-1-sejren.

- Nogle gange lykkes det det, og det vigtigste var, at vi vandt i dag. Vi prøvede at gøre det, vi har trænet i, og det gik fint før pausen. Fra 2. halvlegs start tænkte vi måske for meget på den sidste hjemmekamp mod Sønderjyske, hvor vi smed det hele væk. Det ville vi for alt i verden undgå en gentagelse af. Derfor blev spillet måske ikke helt så godt efter pausen, siger Ernest Asante til FC Nordsjællands hjemmeside.

- Men vi vandt, og det er det, der tæller. Nu kan vi se frem til en fantastisk spændende kamp på lørdag mod FC Midtjylland. Vi er stadig med, tilføjer Asante.

FC Nordsjælland ligger på femtepladsen med to og tre point op til FC Midtjylland og Lyngby BK, som dog begge har spillet en kamp færre.


SIDEN SIDST...

OP | NED