SIDEN SIDST...

OP | NED
08:01:2019 11:17
Stoke fyrer manageren - indkastkongen tager midlertidigt over

Gary Rowett er færdig som manager for Stoke City.


Det blev til otte måneder i spidsen for Stoke City for manager Gary Rowett, men tålmodigheden er sluppet op, og tidligere tirsdag valgte klubben at fyre manageren.

Klubben rykkede i sommer ud af Premier League, og livet i den næstbedste række er ikke gået fantastisk for Stoke, der blot ligger nummer 14. Otte point efter Derby, der ligger på en playoffgivende sjetteplads.

Det var altså for meget for ledelsen i Stoke, der via klubbens website har annonceret, at Gary Rowett er blevet fyret som amnager for klubben. Også Rowetts folk i staben er blevet afskediget.

I stedet giver Stoke stafetten til en af de gamle legender. Indkastkongen Rory Delap skal sammen med Kevin Russell og Andy Quy stå i spidsen for Stokes førstehold, til klubben har fundet en mere permanent løsning.

Rory Delap, der var kendt for at kunne kaste nogle lange og fremragende indkast, indstillede sin karriere i 2013 og har siden arbejdet som blandt andet U21-landstræner for Stoke. I sommer vendte han tilbage til Stoke som en af flere assistenter på førsteholdet.

Gary Rowett afløste i sommer Paul Lambert som træner for Stoke - Lambert er siden blevet træner for Ipswich og Jonas Knudsen.


SIDEN SIDST...

OP | NED