SIDEN SIDST...

OP | NED
10:09:2018 20:26
Startopstillinger Portugal – Italien: Portugal indleder Nations League uden Ronaldo

Ronaldo er ikke med, når Portugal mandag aften møder Italien, som ikke har plads til flere Juventus-profiler i startopstillingen.


Der er dømt europæisk topopgør, når Portugal mandag aften tager imod Italien hjemme i Lissabon.

De forsvarende europamestre må undvære deres anfører og absolutte stjerne, da Cristiano Ronaldo er blevet i Torino for at arbejde på formen.

Opgøret er portugisernes første i det nye UEFA Nations League, hvor Italien fredag havde besøg af Polen i en kamp, der endte uafgjort.

Efter det skuffende resultat lovede Roberto Mancini, at der ville blive skiftet ud, og derfor er det kun blevet til genvalg for målmand Gianluigi Donnarumma og Jorginho, som scorededet udlignende mål i 1-1-kampen mod Polen.

Det betyder blandt andet, at Juventus-stopperne Giorgio Chiellini og Leonardo Bonucci må se til fra bænken.

Portugal-træner Fernando Santos har ikke ændret på startopstillingen, som byder på genvalg til de 11, der startede i venskabskampen mod Kroatien i torsdags.

Startopstillingerne:
Portugal (4-1-4-1): Patricio – Rui, Dias, Pepe, Cancelo – Neves – Bruma, Carvalho, Pizzi, B. Silva – A. Silva

Bænken: Ramos, Beto, Neto, Mendes, Sanches, Oliveira, B. Fernandes, Guedes, Martins, Cedric, G. Fernandes

Italien (4-3-3): Donnarumma – Criscito, Romagnoli, Caldara, Lazzari – Bonaventura, Jorginho, Cristante – Chiesa, Immobile, Zaza

Bænken: Barella, Belotti, Benassi, Berardi, Bernadeschi, Bonucci, Chiellini, Gagliardini, Insigne, Emerson, Perin, Sirigu

Kampen bliver fløjtet op klokken 20:45, og den kan ses på 6'eren.


SIDEN SIDST...

OP | NED