SIDEN SIDST...

OP | NED
06:11:2018 17:19
Ståle Solbakken om Kenan Kodro: Han er et stykke fra holdet lige nu

Kenan Kodro får ikke ret meget spilletid i FC København, og lige nu er angriber langt fra holdet, fastslår Ståle Solbakken.


Dame N'Doye er på en delt andenplads på topscorerlisten i Superligaen, Pieros Sotiriou er så småt ved at komme i omdrejninger og har blandt andet lavet et par vigtige mål i Europa League, og Jonas Wind afgjorde søndagens derby mod Brøndby IF i sin første Superliga-kamp i sæsonen.

Og så er der Kenan Kodro.

Den bosniske angriber, der kom til FC København fra Mainz 05 forud for sæsonen, ligner lige nu et klokkeklart fjerdevalg i FC København, og det vidner det faktum, at han ikke har spillet et eneste minut i mere end en måned, da også om. 

Vejen til spilletid er lige nu lang for Kenan Kodro, fastslår Ståle Solbakken.

- Han er et stykke fra holdet. Han har ikke spillet kampe i mange dage, for hver gang, vi har haft reserverne i spil, er han taget af sted med landsholdet. Det er sket to gange. Han har fået 12 minutters spilletid (i Superligaen siden august, red.), og dermed har han ikke fået kamptræning i lang tid. Så er det svært at konkurrere. Det er også derfor, Jonas Wind fik chancen, for han har spillet fire kampe. Det har godt nok været på U19- og reserveholdet, men han har trods alt spillet fire kampe, siger FCK-manageren til tipsbladet.dk.

Halter Kodro efter rent fysisk?

- Nej, overhovedet ikke. Han er frisk som en fisk og stærk til træning. Han har bare ikke kamptræning, lyder det fra Solbakken.

Bosnien-Herzegovina møder i november Østrig og Spanien, og Kenan Kodro er atter udtaget af landstræner Robert Prosinečki. 


SIDEN SIDST...

OP | NED