SIDEN SIDST...

OP | NED
10:02:2019 10:40
Ståle Solbakken: N'Doye og Fischer er tilbage om en uge

FC København-manager Ståle Solbakken er ikke bekymret over skadessituationen i angrebet.


FC København tager hul på forårssæsonen af Superligaen som førerhold, hvor de har tre point ned til forfølgerne fra FC Midtjylland. Søndag tager hovedstadsklubben i mod OB i Telia Parken, men det er uden de to skadesramte profiler Dame N'Doye og Viktor Fischer. 

I transfervinduet sendte FC København to angribere afsted, da både Kenan Kodro og Carlo Holse forlod klubben. Ståle er dog ikke bekymret over frontsituationen. 

- Om en uges tid regner jeg med at have N'Doye og Fischer tilbage, og så har vi fem angribere. Det er ikke et problem, og stemningen i truppen er god og ellers er alle friske og raske. Transfervinduet er gået, som jeg gerne ville have det. Vi har beholdt de spillere, vi ville, og vi har fået nogle investeringer i fremtiden, siger Ståle til Copenhagen Sundays

Føromtalte Carlo Holse er blevet sendt på leje i Esbjeg, og selvom han ville være en kærkommen forstærkning af FCK-truppen lige nu, fortryder Ståle ikke at have lejet ham ud. 

- Hvis Carlo havde været her nu, ville han selvfølgelig have en god chance for at komme startopstillingen mod OB. Men når N’Doye og Fischer er tilbage, ville det blive meget svært. Og Carlo skal spille kampe, hvis han skal videre til næste videre til næste niveau. Vi regner med, at han kommer tilbage, derfor har vi også forlænget hans kontrakt, siger Ståle Solbakken.

Søndagens opgør mellem FC København og OB fløjtes i gang kl 18.00.


SIDEN SIDST...

OP | NED