SIDEN SIDST...

OP | NED
02:12:2018 20:23
Ståle efter storsejr: Sidder på kampen inden udvisning

Ståle Solbakken var godt tilfreds efter søndagens 1-6 sejr over AC Horsens. Han mener dog, at københavnerne sad på kampen allerede inden udvisningen af Matej Delac.


FC København kørte søndag aften AC Horsens fuldstændig over. Københavnerne vandt med hele 1-6, og Robert Skov lavede et hattrick, da FCK snuppede førstepladsen tilbage fra FC Midtjylland. Horsens-keeper Matej Delac fik rødt kort efter ti minutter. 

Ståle Solbakken var tilfreds med præstationen og påpeger samtidig, at FCK var bedst allerede inden udvisningen af Matej Delac.

- Drengene leverer en rigtig flot kamp hele vejen igennem. Man skal huske, at vi har to kæmpe chancer og har sat os godt på kampen, inden de får målmanden udvist. Selvfølgelig er det også vanskeligt for dem, at vi scorer to gange lige efter, men de får alligevel reduceret lige inden pausen, siger Ståle til FCK's hjemmeside. 

FC København var torsdag en tur i Rusland for at møde Zenit i Europa League, og det glæder Solbakken at se en sådan præstation efter et hårdt program. 

- Vi bliver ved med at spille godt og skabe mange chancer, og der var mange, der var rigtigt gode i dag. Det er en stærk præstation efter kampen i Rusland, hvor vi først kom sent hjem natten mellem torsdag og fredag. Og så var det fint, at vi for en gang skyld kunne hvile N'Doye lidt i løbet af 2. halvleg, siger Ståle Solbakken. 

FC København satte i anden halvleg den blot 16-årige angriber Mohamed Daramy på banen. 


SIDEN SIDST...

OP | NED