SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
10:09:2018 12:06
Southgate efterlyser en ny Gasgoigne til landsholdet

Der skal spillere ind med større kreative evner, hvis England skal løfte sig til det næste niveau, slår deres landstræner Gareth Southgate fast.


Ved sommerens VM nåede England frem til semifinalen, som var med til at skabe tro og optimisme omkring landsholdet. Lørdag kom de dog lidt ned på jorden igen efter et 1-2-nederlag på hjemmebane til Spanien.

Her var det spillere som Thiago Alcantara, Saul Niguez og Isco, som løftede det spanske spil, og efterfølgende har den engelske landstræner Gareth Southgate efterlyst spillere af samme kvalitet på sit hold.

Det skriver Sky Sports, der citerer Southgate for at gå efter Paul Gasgoigne, der var en del af det engelske landshold i 90'erne, hvor han dominerede midtbanen, mens Southgate selv var i midterforsvaret.

Der skal nemlig være højere kreativt niveau for at slå de helt store hold, og dem har England ikke haft mange af.

- Den eneste jeg kan komme i tanke om er Paul Gasgoigne, og jeg er ikke sikker på, at man udviklede ham. Det var nok en konsekvens af hans unikke talent. Men jeg synes, at man ser, at der er fokus på det tekniske helt ned til seks års alderen. Det kan også ses på ungdomsholdene, men der går nogle år før de er klar til a-landsholdet, siger Gareth Southgate.

Med nederlaget til Spanien har England nu tabt deres tre seneste kampe. Først i semifinalen mod Kroatien, dernæst i bronzekampen mod Belgien og så opgøret mod spanierne.


SIDEN SIDST...

OP | NED