SIDEN SIDST...

OP | NED
07:02:2019 17:29
Southampton uden topscorer til bundbrag - men Højbjerg er tilbage

Danny Ings er blevet skadet, og er derfor ikke med når Southampton møder Cardiff i weekenden. Til gengæld er holdets danske anfører, Pierre-Emile Højbjerg, tilbage i truppen


Danskerklubben Southampton må undvære en af holdets allervigtigste spillere, når de på lørdag spiller den utroligt vigtige bundkamp mod Cardiff i Premier League. Holdet, der tæller både Pierre-Emile Højbjerg og Jannik Vestergaard, er nemlig uden topscorer Danny Ings, der er blevet skadet i låret.

Det fortæller manager Ralph Hasenhüttl til Southamptons hjemmeside. Her fortæller den østrigske manager også, at skaden forventes at holde Ings ude i 2-3 uger.

Det er et hårdt slag for Southampton, der dermed er uden sin topscorer. Danny Ings, der er udlejet fra Liverpool, har scoret syv ud af Southamptons 27 mål i denne sæson. Den engelske angriber har derfor stået for mere end 25 % af holdets mål i sæsonen.

Til gengæld kan Southampton og manager Ralph Hasenhüttl glæde sig over, at de får anfører Pierre-Emile Højbjerg tilbage. Danskeren sad ude i sidste weekend med en hjernerystelse, men er blevet klar til kampen mod Cardiff.

- Vi har savnet ham, og det er godt, han er tilbage, fortæller Hasenhüttl om sin danske midtbanespillers tilbagevenden til truppen.

Udover Pierre-Emile Højbjerg vender også Maya Yoshida. Forsvarsspilleren er vendt tilbage efter at have spillet Asia Cup for Japan. 

Southampton har i øjeblikket 24 point, og er placeret på 16. pladsen i Premier League. Lørdagens modstander fra Cardiff er med 22 point placeret på 18. pladsen, lige under nedrykningsstregen.

Vinder Southampton, kan de dermed øge afstanden til nedrykningspladserne. Omvendt vil et nederlag betyde, at Cardif overhaler dem i tabellen, og trækker the Saints tættere på nedrykning.


SIDEN SIDST...

OP | NED