SIDEN SIDST...

OP | NED
03:12:2018 10:52
Sormani: Oduwa har hverken fysisk eller mentalt niveau til at spille

Oduwa har et imponerende CV, men Adolfo Sormani kan ikke finde plads til ham på Vejleholdet, og det skyldes problemer i eksempelvis det defensive arbejde.


I Vejle løber Nathan Oduwa rundt uden den store spilletid. Klubben har ellers haft skader på både Imed Louati og Gustaf Nilsson, men klubbens italienske træner Adolfo Sormani lader ikke til at have den store tillid til englænderen.

Der er ellers tale om en spiller, som har spillet flere kampe på diverse ungdomslandshold, ligesom det blev til fire år som ungdomsspiller i Tottenham. Det er dog ikke nok for Sormani, som mener, at der er klare mangler hos spilleren.

Det gør han klart i et interview med Vejle Amts Folkeblad.

- Det er meget simpelt. Han skal falde til fysisk vænne sig til måden, vi træner på. Både fysisk og mentalt har han endnu ikke det niveau, vi forventer at vores spillere. Her i Vejle angriber vi med alle mand, og vi forsvarer med alle mand, siger Adolfo Sormani.

Selv er Oduwa klar over, at han mangler noget i forhold til Sormanis idéer, hvor der kræves hårdt arbejde over hele banen i alle faser. Han erkender derfor, at der er en indbygget strid i ham, som fokuserer mindre på det defensive aspekt i spillet, når hans kvaliteter er fremme på banen. Det er han dog sikker på, at han finder ud af, forklarer han.

Vejle bakser rundt i den nederste halvdel af Superligaen, hvor de er ét point foran sidstepladsen. De kan dog tage et pænt skridt væk derfra, hvis det bliver til en sejr over AGF mandag aften klokken 19. Det er et opgør, som sendes direkte på TV3 Sport.


SIDEN SIDST...

OP | NED