SIDEN SIDST...

OP | NED
08:01:2019 20:00
Solskjær håber på klar Pogba til Tottenham-brag

Ole Gunnar Solskjær håber, at Paul Pogba når at blive klar til Manchester Uniteds møde med Tottenham søndag.


Ole Gunnar Solskjær har vundet fem ud af fem kampe, siden han i midten af december overtog cheftrænertjansen i Manchester United, men den norske manager står foran sin hidtil største test, når United i weekenden møder Tottenham.

Og det opgør håber han at en af holdets helt store profiler, Paul Pogba, når at blive klar til.

Pogba missede ellers Manchester Uniteds sejr over Reading lørdag og var i første omgang blevet hjemme fra holdets træningstur til Dubai. Men siden er den franske midtbanestjerne taget til Dubai, og cheftræneren håber, at han bliver klar til søndagens møde med Tottenham.

- Paul har haft et slag og har fået et par dages behandling hjemme. Forhåbentlig kan vi få ham tilbage på fødderne i løbet af denne uge, fortæller Solskjær ifølge Sky Sports.

Mens der stadig er håb for, at Pogba bliver klar, må Solskjær imidlertid erkende, at Marcos Rojo ikke bliver klar. Nordmanden fortæller således, at stopperen er rejst hjem fra Dubai, da hans skade holder ham ude i længere tid end forventet.

Før opgøret ligger Tottenham på tredjepladsen i Premier League, mens Manchester United er ti point efter på sjettepladsen. 


SIDEN SIDST...

OP | NED