SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
08:08:2018 21:23
Solbakken spår åbent opgør mod CSKA

Ståle Solbakken vurderer, at det er helt lige mellem FC København og CSKA Sofia inden morgendagens møde.


FC København fik en svær lodtrækning til tredje runde af Europa League-kvalifikationen, hvor bulgarske CSKA Sofia venter.

I morgen skal den første kamp afvikles på udebane, og inden denne er det 50-50, vurderer Ståle Solbakken. Men et godt resultat kan tippe favoritværdigheden til københavnernes favør.

- Her inden den første kamp vurderer jeg chancerne som meget lige. Men jeg håber selvfølgelig at sidde her torsdag aften med et resultat, der gør, at vi er favoritter inden returkampen i København. Men vi har stor respekt for CSKA, og jeg tror, det bliver en tæt kamp - ligesom sidst vi var her, siger Ståle Solbakken til fck.dk.

FC København var for halvandet år siden i Bulgarien, hvor man mødte Ludogorets, men det er et helt andet mandskab, der drager til Østeuropa denne gang.

- Vi er et helt andet hold, og vi har andre styrker og svagheder end dengang. CSKA spiller også anderledes end Ludogorets, men hvis man skal sammenligne de to kampe, kan man måske sige, at der er endnu mere pres på denne gang, fordi begge hold gerne vil i gruppespillet, forklarer Solbakken.

Kampen fløjtes i gang i morgen klokken 19.45.


SIDEN SIDST...

OP | NED