SIDEN SIDST...

OP | NED
11:07:2018 10:20
Solbakken: Robin Olsen er en del af stor keeperkarrusel

FC København venter på at få solgt den svenske landsholdskeeper Robin Olsen.


Robin Olsen har haft to ting på programmet for denne sommer. VM i Rusland og finde ny klub.

Første del er overstået - og ganske veloverstået - for FCK-målmanden, der nåede til kvartfinalen med det svenske landshold ved VM. Nu skal han sælges, det har Robin Olsen og Ståle Solbakken givet hinanden hånden på. FCK-manageren fortalte tirsdag, at løverne sågar allerede har budgetteret med et salg af målmanden.

28-årige Robin Olsen er lige nu på ferie, og når han vender tilbage, går jagten på en ny klub i gang. Han har formentlig optrådt for FC København for sidste gang - løverne har allerede sikret sig Jesse Joronen som direkte afløser. 

- Forhåbentlig har han spillet sin sidste kamp, men man ved jo aldrig. Nu skal keeperkarrusellen i gang ude i Europa, og den er han en del af på et eller andet niveau. Han præsterede et flot VM og leverede et flot og stabilt indtryk. Jeg tror, han styrkede sin aktie, og han skal nok få nogle klubber at vælge imellem, siger Ståle Solbakken.

Robin Olsen har været rygtet til mange store klubber i løbet af sommeren, og forhåbentlig går det bedre for svenskeren, end da han forlod Malmö FF til fordel for PAOK i Grækenland i 2015. 


SIDEN SIDST...

OP | NED