SIDEN SIDST...

OP | NED
07:11:2018 19:31
Solbakken inden skæbneopgør: Vi skal fokusere på os selv

FC København skal koncentrere sig om sit eget spil, når de i morgen møder Slavia Prag.


På nuværende tidspunkt er FC København nemlig i en noget penibel situation i forhold til at gå videre i Europa League, da de er henholdsvis to og tre point efter Slavia Prag og Zenit.

På hjemmebane for to uger siden blev Slavia Prag nemlig overmagten for FC København, der tabte 1-0. Nu venter returopgøret, hvor FC København er presset til at få point med fra – og gerne tre.

Her er der klare ting, der skal forbedres, siger Ståle Solbakken på pressemødet dagen inden opgøret.

- Vi skal være bedre til at aflevere bolden, når vi kommer i de rette områder. Kan vi kommer væk fra der, hvor de markerer mand-mod-mand, vil vi få en del plads. Men de har været stærke og har været det bedste hold i gruppen, siger Ståle Solbakken til fck.dk.

- Vi skal fokusere på os selv, og vi skal ikke gå rundt og tro, at vi kan spille tiki-taka rundt om dem, for så vi de erobre bolden i farlige områder for os. Vi er nødt til at have balance i vores spil, vi skal være defensivt stærke, og skal være gode på dødbolde i begge ender af banen.

Opskriften på sejr kommer som altid til at tage udgangspunkt i en bundsolid defensiv, som FC København under Ståle Solbakken har været kendt for.

- Vi har haft en fantastisk defensiv base i alle tre kampe, bortset fra i de sidste 10 minutter mod Bordeaux. Ellers har vi været tæt på perfekte rent defensivt. Vi har ikke tilladt mange chancer imod os, og den stil skal vi fortsætte, siger manageren.

Gruppens anden kamp står mellem Bordeaux og Zenit.


SIDEN SIDST...

OP | NED