SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
11:07:2018 19:27
Solbakken før KuPS-opgør: Har studeret dem live og på video

Der venter første kvalifikationskamp til Europa League torsdag for FC København, hvor Ståle Solbakken føler sig godt forberedt.


Den nye sæson er lige om hjørnet, og for FC København begynder den allerede i morgen, når de påbegynder kvalifikationen til Europa League med en kamp mod den finske klub KuPS.

Det bliver et opgør, som FCK-manager Ståle Solbakken har forberedt sig godt på. Det fortalte han ifølge klubbens officielle hjemmeside til pressemødet forud for udekampen mod det finske hold.

- Vi har selvfølgelig studeret KuPS nøje, både live og på video, og det er et interessant hold med et mix af forskellige færdigheder, som kan gøre det svært for mange hold," sagde Ståle Solbakken, der blandt andet udpeger topscoreren Karjalainen, som en af de farligste spillere, ligesom Purje og Niskanen også blev nævnt.

Solbakken slog dog fast, at det ikke skal være finnerne, det kommer til at handle om i de to kampe, som runden dækker over.

- Først og fremmest skal vi dog koncentrere os vores eget spil, og vi skal kunne håndtere de perioder, hvor KuPS vil dominere. Jeg så dem fx mod topholdet HJK for nylig, hvor de var uheldige med ikke at vinde, så vi har respekt for dem. Det bliver også vores første rigtige kamp i sæsonen, mens de er midt i turneringen, så som altid skal vi huske, at det afgøres over 180 minutter, lyder det fra FCK-manageren.

Kampen mellem KuPS og FC København spilles torsdag aften klokken 18.00, og opgøres sendes direkte på 6'eren.


SIDEN SIDST...

OP | NED