SIDEN SIDST...

OP | NED
12:01:2019 18:23
Solari: Ikke et sjovt job at udvælge startopstillingen i Real Madrid

Isco har haft sværere ved at få spilletid, siden Real Madrid skiftede Solari ind på trænerbænken i stedet for Lopetegui - men Solari ville gerne bruge alle mere, fortæller han.


I Real Madrid har klubbens cheftræner Santiago Solari ofte valgt at bruge andre spillere end Isco i startopstillingen. Derfor er rygterne om et klubskifte for den spanske offensivspiller også begyndt at komme frem.

Solari selv kunne derfor ikke komme udenom emnet omkring Isco, da Real Madrid havde pressemøde forud for deres kamp mod Betis søndag.

- Han er fin, og det er resten af spillerne også (foruden Vinicius Junior red.). Vi for at se, hvem der skal spille. Vi har ikke sat os fast på opstillingen. Jeg ville gerne have, at alle kunne spille mere, så det er ikke et sjovt job at finde de 11 startere i Real Madrid, siger Solari.

Han har dog ikke et svar på, hvad Isco skal gøre for at komme nærmere.

- Det er ikke mig, der skal finde ud af det. De er spillere med masser af erfaring, spillere som har været på højeste niveau så længe og vundet titler. De ved også godt, hvad de selv skal gøre, slår Solari fast.

Kampen mellem Real Betis og Real Madrid spilles søndag aften klokken 20.45, og den sendes direkte på Strive.


SIDEN SIDST...

OP | NED