SIDEN SIDST...

OP | NED
19:05:2017 19:28
Skov: Jeg er glad for at spille i Silkeborg

Den talentfulde kantspiller har været sat i forbindelse med et klubskifte, men vælger at blive i Silkeborg.


Robert Skov har været en af de helt store profiler for Silkeborg i denne sæson. Allerede omkring jul var han rygtet til flere klubber i både ind- og udland.

Det valgte Silkeborg at sætte en stopper for, da de tilbød en tre-årig kontraktforlængelse, som den unge kantspiller takkede ja til.

I sommerens transfervindue er interessen nok ikke mindre, men både klub og spiller har aftalt, at samarbejdet skal fortsætte i den kommende sæson.

- Jeg kender ikke noget til interesse fra andre klubber, og jeg kan kun sige, jeg er glad for at spille i Silkeborg, hvor fremtiden er lys. Jeg ser store muligheder i klubben, og jeg glæder mig til at blive en del af dette projekt på vores nye stadion, sagde Robert Skov til Ekstra Bladet efter kampen mod OB.

Silkeborgs cheftræner, Peter Sørensen, er glad for at kunne beholde Robert Skov i næste sæson.

- Robert bliver i Silkeborg. I hvert fald et stykke tid endnu. Det er jeg sikker på. Både Robert og Silkeborg kan drage fordel af hinanden i en periode endnu, men det er klart, at store klubber altid vil lure på en spiller med Roberts kvaliteter. Og når pengene en dag bliver store nok, så tager vi en snak med Robert. Men det bliver næppe i det kommende vindue.

Robert Skov har i denne sæson scoret ti mål og lavet fire assists for Silkeborg.


SIDEN SIDST...

OP | NED