SIDEN SIDST...

OP | NED
03:12:2018 07:39
Simon Kjær og Sevilla mistede La Liga-førstepladsen med remis

Med uafgjort i Alaves må Simon Kjær og holdkammeraterne se sig overhalet i La Liga-tabellen af Barcelona.


Ingen har for alvor slået hul i toppen af La Liga i denne sæson. Forud for 14. spillerunde indtog Sevilla og Simon Kjær førstepladsen, men i den svære udekamp mod Alaves måtte de nøjes med uafgjort, og derfor rykker Barcelona forbi i tabellen.

Hjemmeholdet fra Alaves ligger godt til La Liga, hvor de noget overraskende er at finde i top fire. Det var også værterne, der kom på scoringstavlen først. Et Sevilla-hoved sendte Jonathan Calleri fri i dybden, og med et flot indlæg fandt han Jony, som gjorde det til 1-0.

Sevilla satsede mod slutningen, hvilket betød, at Simon Kjær blev ofret for offensivspilleren Pablo Sarabia. Netop Sarabia fik en hovedrolle med ti minutter igen, da han slap fri på højrekanten og sendte et indlæg ind til Wissam Ben Yedder, som udlignede.

Målet var franskmandens mål nummer syv i 11 La Liga-optrædener. Det uafgjorte resultat betyder, at Barcelona, som tidligere søndag slog Villarreal, kravler forbi Sevilla, der nu indtager andenpladsen, mens Alaves fortsat er nummer fire i La Liga.


SIDEN SIDST...

OP | NED