SIDEN SIDST...

OP | NED
10:09:2018 07:33
Simon Kjær klar til nye forhandlinger: Vi visker tavlen ren

Landsholdet skal i gang med en ny omgang forhandlinger med DBU, men anfører Simon Kjær kommer ikke til at bære nag efter den seneste uges drama


Det var med nød og næppe, at gårsdagens kamp mod Wales blev spillet. Spillerforeningen og DBU har i lang tid forhandlet om en ny landsholdsaftale, men uden resultat.

Derfor stillede det normale landshold ikke op til testkampen mod Slovakiet i onsdags, og først i noget nær sidste øjeblik blev man enige om en midlertidig aftale, det gjorde det muligt at spille Nations League-opgøret mod Wales i går.

Nu er det så tilbage forhandlingsbordet igen, og man kunne frygte, at den seneste tids ballade ville give dårlig stemning mellem de to parter. Men ifølge Ritzau fortæller landsholdets anfører Simon Kjær, at der i hvert fald ikke bæres nag fra hans side.

- Vi er to parter, og vi må tage de tæsk, som vi har fået. Det eneste, vi kan gøre, er at se fremad, så vi ikke står i en lignende situation igen. Selvfølgelig har jeg en forhåbning og en forventning til, at det ikke skal ske igen. Det er jeg også helt sikker på, at DBU har. No hard feelings, tavlen er visket ren, og der skal findes en løsning.

Selv har Simon Kjær som anfører været meget involveret i sagen, og han han eftersigende stor betydning for, at Spillerforeningen og DBU i sidste ende blev enige om den midlertidige aftale. 

Nu har parterne lidt over en måned til at blive enige om en ny landsholdsaftale, inden holdet igen skal i aktion i Nations League, denne gang mod Irland den 13. oktober.


SIDEN SIDST...

OP | NED