SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
12:11:2015 15:21
Shawcross svarede Costa igen og fik et års forbrug af deo

I Chelseas kamp mod Stoke antydede Diego Costa, at Ryan Shawcross stank af armsved. Shawcross' svar på Twitter har nu udløst et års forbrug af deodorant.


Stokes anfører, Ryan Shawcross, skal ikke frygte at løbe tør for deodoranter det næste år. Og det kan han på sin vis takke Diego Costa for.

Chelsea-angriberen, der kan flere beskidte kneb end de fleste, var i det provokerende hjørne, da Chelsea tabte 1-0 til Stoke i en kamp hvor Ryan Shawcross tog sig kærligt af den farlige spanier.

I kampen lugtede Diego Costa – i bedste skolegårdsstil - til sin armhule og signalerede tydeligt, at Shawcross lugtede dårligt.

Det fik efterfølgende Shawcross’ kæreste Kath til at lægge et billede af Shawcross med en Dove deodorant i hånden på twitter med teksten ”Sørger for, at Ryan Shawcross tager sin deodorant på i aften.”

Billedet blev delt flittigt til manges store morskab, og sørme om ikke Stoke senere har lagt et billede på klubbens officielle Twitter-profil med teksten ”Ryan Shawcross får overrakt et års forbrug af deodorant, med venlig hilsen Dove Men+Care”. Se begge billeder nedenfor.

Og hvor meget er et års forbrug af deodoranter så egentlig? En deodorantstift? Måske to? Ja, det melder historien ikke noget om.

 


SIDEN SIDST...

OP | NED