SIDEN SIDST...

OP | NED
09:09:2018 10:20
Shaw efter skræmmende knockout: Jeg har det fint

Luke Shaw meddeler, at han har det fint, efter at han måtte udgå af Englands opgør mod Spanien med en hovedskade.


Luke Shaw har haft et par mindre gode sæsoner, hvor han har døjet med skader og haft langt til spilletid i Manchester United, men det har ændret sig i denne sæson.

I Manchester Uniteds første fire kampe er Shaw således startet inde, og han fik også comeback på det engelske landshold, da han lørdag aften startede inde i Nations League-opgøret mod England. Det fejrede han med et oplæg til Englands føringsmål, men det blev ikke udelukkende et glædeligt gensyn.

Kort inde i anden halvleg kolliderede Manchester United-backen med Spaniens Dani Carvajal, og kollisionen fik Shaw til at miste bevidstheden kortvarigt. Han blev derfor behandlet på banen i knap fem minutter, inden han blev båret fra banen.

Men skaden har ikke været så slem, som man ellers først kunne frygte. Det engelske fodboldforbund, FA, meddelte efter kampen, at Shaw var ved bevidsthed, og at de ville observere ham natten over. Og også Shaw har meddelt, at han har det fint.    

- Tak for al kærligheden og støtten. Jeg har det fint og er i bedste hænder. Jeg er en fighter, så jeg kommer snart tilbage, skriver venstrebacken på Twitter.

Shaw blev afløst af Danny Rose, og Manchester United-profilen er efter alt at dømme ikke med, når England møder Schweiz tirsdag i en venskabskamp.


SIDEN SIDST...

OP | NED