SIDEN SIDST...

OP | NED
09:01:2019 08:51
Sarri: Kane var offside

Chelsea-manageren er overbevist om, at tirsdagens kontroversielle VAR-kendelse var forkert.


Harry Kane var offside, inden han blev tildelt et afgørende straffespark mod Chelsea i tirsdagens Carabao cup-semifinale på Wembley. Det mener i hvert fald gæsternes manager, Maurizio Sarri.

Tottenham vandt opgøret med 1-0 efter mål af netop Harry Kane, der selv tog sig af det straffespark, han fik tildelt kort før pausen.

Her blev angriberen sendt i dybden mod mål, hvor Chelseakeeperen Kepa nedlagde ham på ulovlig vis. Det takserede dommer Michael Oliver med et straffespark, da han med hjælp fra VAR konstaterede, at Kane ikke var offside i den foregående situation.

Men den vurdering er Chelsea-manageren altså ikke enig i. Oveni al forvirringen kommer, at linjedommeren stoppede sit løb, som om han ville vinke for offside, men flaget blev nede. Dén situation har også påvirket spillerne, mener Sarri.

- Kanes hoved er offside i situationen. Men det er ikke vigtigt. Det vigtige er, at linjedommeren stoppede sit løb. Han fulgte ikke bolden, så han havde stor indflydelse på vores forsvarsspillere. Jeg synes ikke, engelske dommere er i stand til at bruge systemet ordentligt endnu, siger Sarri til Sky Sports.

På trods af nederlaget var Chelseamanageren tilfreds med sit holds præstation. Der er da også stadig god chance for at nå finalen, når returopgøret skal spilles på Stamford Bridge om to uger. 


SIDEN SIDST...

OP | NED