SIDEN SIDST...

OP | NED
11:10:2017 06:48
Sanchez og Chile kommer ikke til VM

Med et 3-0 nederlag til Brasilien trak Alexis Sanchez og Chile nitten i den sydamerikanske VM-kvalifikation. Flores og Peru er klar til Playoff.


Chile var inden nattens opgør mod Brasilien et af de hold, som var i fare for ikke at komme med til VM, men hvis det skulle ske, så var der en lang række resultater, som ikke skulle flaske sig for de seneste de dobbelte vindere af Copa America.

Peru og Colombia måtte ikke dele point, Argentina måtte ikke vinde, ligesom Chile selv bare skulle have et enkelt point mod allerede kvalificerede Brasilien for at være sikret kvalifikation, men et smalt nederlag kunne også gøre det.

På trods af et fint udgangspunkt gik alt galt for Chile og Alexis Sanchez.

Chile formåede ikke selv, at vinde deres egen kamp og tabte 3-0 på et mål af Paulinho, samt to af Manchester City-angriberen, Gabriel Jesus. Nederlagets størrelse betæd, at de havde en dårligere målscorer end Peru.

I Peru spillede hjemmeholdet, med AaB-angriberen, Edison Flores, fra start 1-1 mod Colombia, og da Argentina vandt deres kamp mod Equador, så flaskede resultaterne således, at Chile sidder tilbage med sorteper i den sydamerikanske VM-kvalifikationsturnering.

Peru og Edison Flores skal møde New Zealand i to playoff-kampe, hvor vinderen kvalificerer sig til VM slutrunden i Rusland næste sommer. 


SIDEN SIDST...

OP | NED